Keralit gevel en dakrandbekleding

Aannemersbedrijf Valkenburg is dealer van Keralit gevel en dakrandbekleding, hierdoor is alleen levering zonder montage ook mogelijk.

Kunststof gevelbekleding (Keralit) is duurzaam en milieuvriendelijk dat zo op het oog hetzelfde is als hout. Toch zit er achter het natuurlijke uiterlijk een wereld van verschil. De gevel- en dakrandpanelen zijn gemaakt van gerecycled kunststof. Er is dus geen houtkap voor nodig en de exploitatie van andere grondstoffen blijft beperkt tot het minimum. Bovendien blijven deze producten jarenlang sterk en fraai zonder ook maar het geringste onderhoud. Nooit meer verven dus. Ook dat spaart het milieu. En dan praten we nog niet over het werk en de kosten die u zich bespaard.

Als U met eigen ogen een impressie wilt krijgen van wat er mogelijk is op dit gebied, neemt U dan eens een kijkje in onze showroom, waar we U graag nader informeren.

Bent U geïnteresseerd in een Keralit gevel en/of dakrandbekleding, neemt U dan eens een kijkje bij onze leverancier Keralit, zie de website www.keralit.nl

Adres

Tinstraat 8F,
2984 AN Ridderkerk

Bekijk Google Map

Contact

telefoon: 0180 417 109
Mobiel: 06 539 613 70

Email: info@aannemervalkenburg.nl

Showroom

Bezoek kantoor en/of showroom
op afspraak van maandag tot en met zaterdag
van 9:00 tot 17:00 uur