Showroom van Valkenburg

U kunt ook een bezoekje brengen in de showroom aan de Tinstraat 8F te Ridderkerk.

Wij hebben de beschikking over een showroom van circa 160 m2. Hierin bevindt zich het nieuwste op het gebied van houten en kunststof kozijnen. Diverse prachtige opstellingen kunnen door U bezichtigd worden.

Uiteraard krijgt U van ons een gedegen en onafhankelijk advies welk type het beste bij uw woning past. Maar het unieke van onze showroom is dat U diverse typen kozijnen direct kunt bezichtigen. Onze kozijnen kunnen voorzien worden van diverse typen hang- en sluitwerk (allen voorzien van het politie keurmerk "Veilig Wonen"). Ook op het gebied van insectenhorren, zonwering en rolluiken kunnen wij u adviseren.

Ook kunt u voor alle andere zaken als bouw en verbouw een afspraak in onze showroom en kantoor maken. Uiteraard zijn we wel een beetje trots op onze uitgebreide showroom en we nodigen U dan ook van harte uit om, geheel vrijblijvend, een kijkje te komen nemen.

Om u de volledige aandacht te kunnen geven tijdens uw bezoek aan onze showroom, maken wij graag een afspraak met u (zie contact opnemen).

Onze showroom en kantoor is op afspraak geopend van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Adres

Tinstraat 8F,
2984 AN Ridderkerk

Bekijk Google Map

Contact

telefoon: 0180 417 109
Mobiel: 06 539 613 70

Email: info@aannemervalkenburg.nl

Showroom

Bezoek kantoor en/of showroom
op afspraak van maandag tot en met zaterdag
van 9:00 tot 17:00 uur